Iedereen die wel eens voor een groep heeft gestaan of dat voor de eerste keer moet gaan doen zal zich af vragen,

  • ben ik wel duidelijk genoeg”,
  • “gebruik ik de juiste woorden”, “
  • “mag ik wel of niet met mijn handen in mijn zakken gaan staan”,
  • “moet ik staan of juist zitten” en
  • “hoe schrijf ik op de flip over zonder met mijn rug naar iedereen te staan”.

Allemaal belemmerende gedachten of misschien wel overtuigingen die ervoor kunnen zorgen dat je niet de performance geeft die je zou willen geven.

 

Ik werk niet met video’s om de simpele reden dat een video alleen maar weergeeft hoe anderen jou zien. Waar ik op focus is wat er bij jou “binnen” gebeurde op verschillende momenten zodat je vanuit je eigen interne referentie de link kan gaan leggen tussen wat jij doet (of denkt te doen) en hoe jouw omgeving daarop reageert.

Ik kijk naar jouw interne en externe congruentie, jouw body language en de woorden die je gebruikt en hoe je ze uitspreekt. Met simpele tips en het geven van duidelijke feedback leer je bij mij waar jouw kracht en waar jouw afbreuk risico zit.

 

 

Het enige wat jij voor deze workshop moet kunnen en willen is feedback ontvangen en die omzetten in wat voor jou het beste werkt !

Klinkt misschien moeilijker dan het is maar geloof me het werkt 😉

Deze workshop wordt gegeven voor min 4 personen en max 8 Bij de Rode Beuken in Toldijk en duurt 6 tot 8 uur met de mogelijkheid tot personal coaching op locatie (achteraf tegen een meerprijs).

Kosten € 125,- pp incl lunch (en koffie, thee en streekfruit sap)

Wil je meer weten neem dan contact op via info@mirrormind.nl of whatsapp 06 419 149 62 of via facebook messenger