Na het afronden van mijn studie Bestuur- & organisatie wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik terechtgekomen in de Contact Center wereld. Toen noemde men het nog Bel fabrieken, Telemarketing en was er nog geen sprake van enige inzicht of kennis op het vlak van het verlenen van klanten service aan de telefoon. Via een aantal bedrijven vond ik mijn weg vanuit verschillende management functies naar alles wat met trainen & coachen te maken had.

Ik heb in mijn professionele Contact Center carrière vele bevlogen mensen mogen ontmoeten en heb mijn persoonlijke kennis en ervaring (die begon met het verkopen van autoverzekeringen aan de telefoon) in de afgelopen 22 jaar mogen laten groeien op verschillende kennisgebieden. Het meewerken en mede vormgeven aan de MBO3 en MBO4 Erkende opleiding voor Contact Center medewerker en teamleider was 1 van de meest uitdagende projecten. Een branche erkende opleiding die landelijke erkenning heeft gekregen. Een mega effort van veel verschillende mensen.

Het begeleiden van teams, managers, individuen in vele facetten van het Contact center en het managen ervan en het uiteindelijk de focus leggen op kwaliteit en feedback leer loups waren voor mij de hoogte punten in deze carrière.

En toen begon het te kriebelen, ik wilde wat totaal anders, een nieuwe uitdaging en vond deze met mijn partner op Bonaire waar we een Tour bedrijf begonnen met elektrische tuk tuks. Klanten service ten top voor alle cruise toeristen en gewone toeristen die onze verschillende eiland tours boekten. Zo veel verschillende mensen met zo veel verschillende verhalen maakten dat elke dag weer een nieuw avontuur was. Maar ook het leven op een eiland met een tropisch klimaat en een totaal andere cultuur was complex, relaxed en uitdagend. Bijna 4 jaar hebben we dit gedaan en nadat we ons bedrijf konden verkopen besloten we weer terug te gaan naar de boerderij in de Achterhoek die we hadden achtergelaten.

Nu terug in de Achterhoek zijn we aan ons nieuwe avontuur begonnen. Met onze vergaderlocatie Bij de Rode Beuken en onze Streetfood Koffer willen we anderen laten genieten van de rust en de ruimte en de streekproducten van de Achterhoek.

En omdat het bloed nou eenmaal kruipt waar het niet gaan kan ben ik toch weer een aantal workshops aan het ontwikkelen waarin ik al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen 22 jaar kan delen met mensen die dat leuk vinden. Er zijn veel verhalen te vertellen, ervaringen uit te wisselen en misschien zit er ergens voor jou iets bij waar je wat mee kan of wat aan hebt 😉

Mijn moeder zegt altijd “Leven is bewegen” en ik kan niet anders dan zeggen dat ze gelijk heeft !